Alle leden van HCC en ook niet-leden zijn welkom! We hopen natuurlijk dat iemand die nog geen lid is vaker komt en lid wordt van HCC. En ook hopen we op nieuwe leden voor onze interessegroep HCC!programmeren.

De locatie is:

Henri Dunantplein 4
3731 CL De Bilt

 

Vanwege Corona zijn de fysieke bijeenkomsten alleen nog toegankelijk voor HCC leden na aanmelding. Zie de voorpagina en de agenda voor meer informatie over een specifieke bijeenkomst.

Elke fysieke bijeenkomst in De Bilt begint om ongeveer 9:30 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur. Meestal combineren we de fysieke bijeenkomst met een online bijeenkomst die om 10:30 uur begint en houden we dan gezamenlijk een plenaire sessie.

Onze bijeenkomsten worden georganiseerd samen met HCC!opensource. Zij houden hun bijeenkomsten 's middags vanaf 13:00 uur bij H.F. Witte. Voor deelname hieraan is een aparte aanmelding nodig.

De bijeenkomsten vinden in de regel plaats op de 3e zaterdag van de maand, maar niet in juli en augustus vanwege de vakantietijd:

zaterdag 18 september 2021
zaterdag 16 oktober 2021
zaterdag 20 november 2021
zaterdag 18 december 2021
zaterdag 15 januari 2022
zaterdag 19 februari 2022
zaterdag 19 maart 2022
zaterdag 16 april 2022
zaterdag 21 mei 2022
zaterdag 18 juni 2022

 

Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte heeft een ontvangsthal met een bar waar je drinken en versnaperingen kunt bestellen.

Ook andere interessegroepen, zoals HCC!drones en HCC!windows, houden soms hun bijeenkomsten op deze locatie. Verder houdt HCC!compusers de (Mega)CompUfairs in H.F. Witte.

H.F. Witte is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijdt regelmatig een bus vanaf Utrecht Centraal, dan ben je na 20 minuten met de bus en 6 minuten wandelen ter plekke. Parkeren is gratis bij H.F. Witte.

De meeste bezoekers brengen hun eigen computer mee, meestal een notebook. Wifi internet en netstroom voorzieningen zijn aanwezig.

Hoe meer mensen naar onze bijeenkomsten komen, hoe beter. Daarom worden de bezoekers van onze bijeenkomsten geregistreerd, zodat duidelijk is hoe groot de opkomst is. Breng je HCC-ledenpas mee als je lid bent.